0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Zonnepanelen Zuid-Holland? Bel de specialisten van HG Zonnepanelen

HG Zonnepanelen voor staldaken, schuren en loodsen in Zuid-Holland

Wilt u met subsidie zonnepanelen laten plaatsen op uw loods, schuur, boerderij of bedrijfspand in Noord-Holland? Bel de specialisten van HG Zonnepanelen. Wij zijn specialist in zonnepanelen voor agribouw, industrie en andere bedrijven. Wij leveren uitsluitend A-merken zonnepanelen van bijvoorbeeld LONGi Solar, Jinko Solar en Canadian Solar met vermogens haalbaar tot 410WP. Ook leveren wij alleen de topmerken omvormers, waaronder die van Huawei en SolarEdge. Bij HG zonnepanelen krijgt u in Zuid-Holland de beste kwaliteit met het beste rendement. Wilt u ook zonnepanelen op uw bedrijfspand laten installeren. Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Zonnepanelen Zuid-Holland

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

Aanvraag en optimale inzet SDE-subsidie voor zonnepanelen

Het opwekken van energie met zonnepanelen in Zuid-Holland is een slimme manier van verduurzamen. Met een SDE++ subsidie is investeren in zonnepanelen in Zuid-Holland voor zeer veel bedrijven financieel uitstekend haalbaar. SDE staat voor Stimulering Duurzame Energietransitie. Zowel de capaciteit van uw zonnepanelen als het moment waarop u de subsidie aanvraagt bepalen welk bedrag u ontvangt. De terugverdientijd van uw investering in zonnepanelen in Zuid-Holland hangt ook af van de tariefgroep van uw belastbaar inkomen, overige investeringen in uw bedrijf en uw stroomafname. Wij rekenen graag het subsidie- en investeringsbedrag graag vrijblijvend voor u uit. Ook houden wij daarbij rekening met regelingen als de Energie-Investeringsaftrek (EIA) en Kleinschaligheids-Investeringsaftrek (KIA).

Zonnepanelen SDE subsidie Zuid-Holland

Uw voordeel op zonnepanelen

Met de SDE++ subsidie ontvangt u 15 jaar lang een extra vergoeding per opgewekte kWh elektriciteit. U verdient hierdoor 3 keer aan uw zonnepanelen!

 • U ontvangt maximaal 8,5 eurocent extra per kWh zonne-energie met de SDE++ subsidie
 • U bespaart op uw stroomrekening (dag-stroom) omdat u zelf energie opwekt met zonnepanelen.
 • U verkoopt stroom die u niet verbruikt (dag-stroom) aan uw energiebedrijf.

Hoog rendement op zonnepanelen bij HG

Het voordeel van zonnepanelen op een dak is dat ze geen bewegende delen hebben die kunnen slijten, kapot kunnen gaan of vervangen moeten worden. Ook maken ze geen geluid en stoten ze niets uit. Zonnepanelen zijn gegarandeerd een zorgeloze duurzame energievoorziening. En met zonnepanelen op uw dak, kunt direct energie krijgen op plekken waar die nodig is en kost het u geen kostbare en schaarse ruimte. Met HG zonnepanelen in Zuid-Holland kiest u voor zekerheid

Vandaag vragen naar de mogelijkheden voor subsidie en zonnepanelen in Zuid-Holland

Wilt u zonnepanelen plaatsen op loods, boerderij, schuur of bedrijfspand? Of wilt u snel meer informatie over de gunstige subsidiemogelijkheden voor zonnepanelen in Zuid-Holland? Neem vandaag nog contact op met de experts van HG Zonnepanelen. Wij vertellen u graag wanneer u het beste uw subsidie kunt aanvragen. U bereikt ons via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 0342-700240 of door een mail te sturen naar info@hgzonnepanelen.nl. Bedrijven in Zuid-Holland laten hun zonnepanelen installeren door HG Zonnepanelen.

Voordelen

   • Eén aanspreekpunt
   • Hulp bij subsidieaanvragen
   • We hebben alles in huis
   • We zijn flexibel en transparant
   • Hoogwaardige bouwmaterialen
   • Langdurige garantie

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen