0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Zonnepanelen Zeeland? Bel de specialisten van HG Zonnepanelen

HG Zonnepanelen voor staldaken, schuren en loodsen in Zeeland

Wilt u in Zeeland met subsidie zonnepanelen laten plaatsen op uw loods, schuur, boerderij of bedrijfspand? Bel dan snel de specialisten van HG Zonnepanelen. Wij zijn specialist in zonnepanelen voor agribouw, industrie en andere bedrijven en leveren uitsluitend A-merken zonnepanelen van bijvoorbeeld LONGi Solar, Jinko Solar en Canadian Solar met vermogens haalbaar tot 370WP. Ook leveren wij alleen de topmerken omvormers, waaronder die van Huawei en SolarEdge. Bij HG zonnepanelen krijgt u de beste kwaliteit zonnepanelen in Zeeland met het beste rendement. Wilt u ook met subsidie zonnepanelen op uw bedrijfspand plaatsen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Zonnepanelen Zeeland

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

SDE-subsidieregeling voor zonnepanelen

Het opwekken van energie met zonnepanelen in Zeeland is een verstandige manier van verduurzamen. En met een SDE++ subsidie is investeren in zonnepanelen in Zeeland voor de meeste bedrijven zeer goed haalbaar. SDE staat voor Stimulering Duurzame Energietransitie. Hoeveel subsidie u ontvangt hangt af van de capaciteit van uw zonnepanelen en het moment van uw subsidieaanvraag. De terugverdientijd van uw investering hangt af van de tariefgroep van uw belastbaar inkomen, andere investeringen en uw stroomafname. Wij rekenen het subsidie- en investeringsbedrag graag vrijblijvend voor u uit. We letten daarbij ook op regelingen als de Energie-Investeringsaftrek (EIA) en Kleinschaligheids-Investeringsaftrek (KIA).

Zonnepanelen SDE subsidie Zeeland

Veel voordeel op zonnepanelen in Zeeland

Met de SDE++ subsidie ontvangt u 15 jaar lang een extra vergoeding per opgewekte kWh elektriciteit. Zo verdient u 3x aan uw zonnepanelen!

 • U ontvangt maximaal 8,5 eurocent extra per kWh zonne-energie met de SDE++ subsidie
 • U bespaart op uw stroomrekening (dag-stroom) omdat u zelf energie opwekt met zonnepanelen.
 • U verkoopt stroom die u niet verbruikt (dag-stroom) aan uw energiebedrijf.

Langdurige garantie op zonnepanelen bij HG

Met zonnepanelen op uw dak kunt u direct energie krijgen op plekken waar die nodig heeft, en hoeft u er geen kostbare en schaarse ruimte voor op te offeren. Met HG zonnepanelen kiest u in Zeeland voor zekerheid. Wanneer u zonnepanelen laat monteren op uw dak heeft dit het voordeel dat er moeilijk iets aan stuk kan gaan. Ook maken ze geen geluid en stoten ze niets uit. Zonnepanelen zijn dus een gegarandeerd zorgeloze en duurzame energievoorziening. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan geniet u bij HG van langdurige garantie.

Vandaag vragen naar de mogelijkheden voor subsidie en zonnepanelen in Zeeland

Wilt u investeren in duurzame zonnepanelen op uw loods, boerderij, stal of bedrijfspand? En wilt u snel meer weten over de interessante subsidie voor zonnepanelen in Zeeland? Neem dan vandaag nog contact op met de experts van HG Zonnepanelen. U bereikt ons via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 0342-700240 of door een mail te sturen naar info@hgzonnepanelen.nl. Bedrijven in Zeeland laten hun zonnepanelen installeren door HG Zonnepanelen.

Voordelen

   • Eén aanspreekpunt
   • Hulp bij subsidieaanvragen
   • We hebben alles in huis
   • We zijn flexibel en transparant
   • Hoogwaardige bouwmaterialen
   • Langdurige garantie

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen