0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Zonnepanelen in Utrecht? Bel de specialisten van HG Zonnepanelen

HG Zonnepanelen voor staldaken, schuren en loodsen in Utrecht

Overweegt u de plaatsing van duurzame zonnepanelen in de provincie Utrecht op uw loods, stal, boerderij of bedrijfspand? En wist u dat dat kan met een zeer interessante subsidie? Bel dus vandaag nog naar de specialisten van HG Zonnepanelen. Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor agribouw, industrie en andere bedrijfstakken. Bij ons kunt u altijd rekenen op zonnepanelen van de allerbeste merken. Dat zijn bijvoorbeeld LONGi Solar, Jinko Solar en Canadian Solar met vermogens haalbaar tot 410WP. Ook de omvormers die we leveren zijn van topmerken als Huawei en SolarEdge. HG zonnepanelen levert u altijd de beste kwaliteit zonnepanelen. Kunnen wij u ook helpen met subsidie aanvragen voor uw zonnepanelen in Utrecht? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Zonnepanelen Utrecht

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

Profiteer van de SDE++ subsidie voor zonnepanelen

Wist u dat u voor het laten plaatsen van zonnepanelen in Utrecht een zeer interessante subsidie kunt krijgen? De SDE++ subsidie staat voor Stimulering Duurzame Energietransitie. En die maakt investeren in zonnepanelen in Utrecht voor bedrijven bijzonder goed haalbaar. De hoeveelheid subsidie hangt af van de capaciteit van uw zonnepanelen en het moment van uw subsidieaanvraag. De terugverdientijd van investeren in zonnepanelen in Zeeland hangt verder ook af van de tariefgroep van uw belastbaar inkomen, overige investeringen in uw bedrijf en uw stroomafname. Wij berekenen graag geheel vrijblijvend uw subsidie- en investeringsbedrag. Daarbij letten we ook op regelingen als Energie-Investeringsaftrek (EIA) en Kleinschaligheids-Investeringsaftrek (KIA). Met de SDE++ subsidie ontvangt u 15 jaar lang een extra vergoeding per opgewekte kWh elektriciteit. Daarmee verdient u op drie manieren aan uw zonnepanelen in Utrecht!

 1. U ontvangt maximaal 8,5 eurocent extra per kWh zonne-energie met de SDE++ subsidie
 2. U bespaart op uw stroomrekening (dag-stroom), omdat u zelf uw energie opwekt.
 3. U verkoopt stroom die u niet verbruikt (dag-stroom) aan uw energiebedrijf.

Zonnepanelen SDE subsidie Utrecht

Hoog rendement op HG zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw bedrijfsdak kunt u een hoog rendement tegemoet zien. Zeker ook omdat eigenlijk niets stuk kan gaan aan zonnepanelen. Ook produceren ze geen geluid en stoten ze niets uit. U doet dus gegarandeerd een zorgeloze en duurzame investering. Niet onbelangrijk: het opofferen van kostbare en schaarse ruimte is niet nodig! Met HG zonnepanelen kiest u in de provincie Utrecht voor zekerheid.

Vraag in Utrecht vandaag naar de mogelijkheden voor subsidie en zonnepanelen

Investeren in het plaatsen van duurzame zonnepanelen op uw loods, boerderij, staldak of bedrijfspand? En dan liefst ook nog met een interessante subsidie voor zonnepanelen in Utrecht? Neem vandaag nog contact op met de experts van HG Zonnepanelen. U bereikt ons via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 0342-700240 of door een mail te sturen naar info@hgzonnepanelen.nl. Bedrijven in de provincie Utrecht kiezen voor zonnepanelen van HG Zonnepanelen.

Voordelen

 • Eén aanspreekpunt
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • We hebben alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
 • Langdurige garantie

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen