0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Zonnepanelen op uw schuur

Kwalitatieve zonnepanelen voor op uw schuur

Wilt u zonnepanelen op uw schuur laten installeren? HG Zonnepanelen biedt u een breed aanbod kwalitatieve zonnepanelen! Plaatst u zonnepanelen op uw schuur, dan zorgt u zelf voor uw energie. En dit het gehele jaar door! Zonnepanelen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar de aanschaf hiervan komt ook uw portemonnee ten goede. Dit omdat u flink op de energiekosten gaat besparen. Hoewel een eenmalige investering nodig is, zijn er diverse subsidies en regelingen beschikbaar waar u gebruik van mag maken. Wilt u weten welke subsidies er voor de zonnepanelen op uw schuur worden verstrekt? Lees dan verder om meer te weten te komen of neem contact met ons op voor het plaatsen van de zonnepanelen op uw schuur.

Zonnepanelen schuur

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

Zonnepanelen schuur

Uitgebreid aanbod zonnepanelen

Heeft u een groot dak of juist een klein dak? Wat de afmetingen van uw dak ook zijn, zonnepanelen op uw schuur plaatsen heeft HG Zonnepanelen zo gedaan. Wij beschikken over ruim 13 jaar ervaring, en zijn ware experts op het gebied van zonnepanelen voor bedrijven. Wij kunnen precies zien welke soort zonnepanelen geschikt zijn voor uw schuur. Wat u ervoor krijgt? Een duurzame en jarenlange energievoorziening. Wij maken onze zonnepanelen geheel op maat. Onze zonnepanelen maken wij voor:

 • Pannendaken
 • Platte/bitum daken
 • Trapezium/golfprofiel daken
 • Golfplaten daken

Per dak verschilt het van welke constructie wij gebruik maken. Goed om te weten, is dat er voor ieder dak wel geschikte zonnepanelen beschikbaar zijn. Ook voor uw schuur. Wij leveren van begin tot eind maatwerk zonnepanelen voor op uw schuur.

Is uw schuur geschikt voor zonnepanelen? Check het hier!

Bent u benieuwd of uw schuur geschikt is voor zonnepanelen? Check het dan hier. Kunt u onderstaande punten met ‘ja’ beantwoorden? Dan zullen zonnepanelen zeker geschikt zijn voor uw schuur:

 1. Het dak waar u de panelen op wilt plaatsen, is uw eigendom. Is dit niet het geval, dan zult u van de eigenaar schriftelijk toestemming nodig hebben om de zonnepanelen te plaatsen.
 2. Heeft u een plat dak, schuin dak of een gevel dat richt op het zuidoosten tot zuidwesten?
 3. Heeft u voldoende dakoppervlak? U heeft minimaal 5m2 dakoppervlak nodig. De benodigde vrije ruimte hangt af van het pakket dat u kiest. Houdt rekening met de volgende afmetingen per zonnepaneel:1m x 1.66m.
 4. Heeft uw dak voldoende zonlicht gedurende de dag? Wanneer er obstakels zijn die het zonlicht op uw dak blokkeren, vermindert dit de opbrengst. Het kunnen bepalende factoren zijn voor uw totale opbrengst.
 5. Is uw bedrijf aangesloten op het elektriciteitsnetwerk?

Heeft u alles met ‘ja’ beantwoord? Dan kunt u direct zonnepanelen op uw schuur laten installeren!

De installatie van de zonnepanelen

Het is niet eenvoudig om zonnepanelen op uw schuur te installeren. Dit komt doordat zonnepanelen kwetsbaar zijn en nauwkeurig geïnstalleerd dienen te worden. U behaalt hierdoor een maximaal rendement uit uw zonnepanelen. Is er sprake van een verkeerde installatie? Of een verkeerde behandeling van de panelen? Dan kan dit voor schade zorgen. Maak daarom de keuze voor onze gecertificeerde installateurs. Zij zijn ertoe in staat uw zonnepanelen geheel volgens de VCA-normen te installeren. Zijn de zonnepanelen eenmaal geïnstalleerd, dan heeft u een garantie van 25 jaar op de zonnepanelen op uw schuur. Bent u hier net zo enthousiast over als vele anderen die wij al van zonnepanelen hebben mogen voorzien? Bel ons dan direct!

Voordelen

   • Eén aanspreekpunt
   • Hulp bij subsidieaanvragen
   • We hebben alles in huis
   • We zijn flexibel en transparant
   • Hoogwaardige bouwmaterialen
   • Langdurige garantie

Zonnepanelen op uw schuur? Neem contact op!

Wilt u zonnepanelen op uw schuur laten installeren? Neem dan direct contact op met HG Zonnepanelen voor een snelle en zorgvuldige installatie. Wilt u liever eerst meer weten? Ook dan kunt u ons bellen via het nummer: 0342-700240 of info@hgzonnepanelen.nl. Wij komen dan snel langs bij uw bedrijf voor de installatie van de zonnepanelen op uw schuur!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen