0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Zonnepanelen op plat dak

Zelf energie opwekken met zonnepanelen op een plat dak

Zoekt u zonnepanelen voor een plat dak? HG Zonnepanelen biedt u een breed assortiment kwalitatieve zonnepanelen! Plaatst u zonnepanelen op uw dak, dan kunt u zelf uw energievoorziening regelen. En dit voor het gehele jaar! Zonnepanelen zijn zowel milieuvriendelijk als vriendelijk voor uw portemonnee. U bespaart namelijk flink op de energiekosten. Hoewel de plaatsing enige investering vraagt, kunt u gebruik maken van de vele regelingen en subsidies voor bedrijven. Bent u benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of laat direct zonnepanelen op uw plat dak plaatsen door onze installateurs!

zonnepanelen op plat dak

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

zonnepanelen op plat dak plaatsen

Ruim aanbod zonnepanelen

Wij kunnen zonnepanelen op elk type plat dak plaatsen. Met ruim 13 jaar ervaring heeft HG Zonnepanelen elke situatie wel gezien. We kunnen daardoor precies beslissen welke zonnepanelen geschikt zijn voor een plat dak. Wat krijgt u hiervoor? Een jarenlange duurzame energievoorziening. Onze zonnepanelen worden op maat geleverd. Zo maken wij zonnepanelen voor:

 • Pannendaken
 • Platte/bitum daken
 • Trapezium/golfprofiel daken
 • Golfplaten daken

De constructie die wij gebruiken verschilt per dak. Voor ieder dak zijn er diverse zonnepanelen beschikbaar. Voor onder andere een plat dak leveren wij van begin tot eind maatwerk zonnepanelen.

Is uw plat dak geschikt voor zonnepanelen? Check het hier!

Heeft u een plat dak en wilt u weten of zonnepanelen hier geschikt voor zijn? Doe dan onze check. Indien u alle punten met ‘ja’ kunt beantwoorden, zijn zonnepanelen gegarandeerd geschikt voor uw platte dak:

 1. Het dak waar u de panelen op wilt plaatsen, is uw eigendom. Is dit niet het geval, dan zult u van de eigenaar schriftelijk toestemming nodig hebben om de zonnepanelen te plaatsen.
 2. Heeft u een plat dak, schuin dak of een gevel dat richt op het zuidoosten tot zuidwesten?
 3. Heeft u voldoende dakoppervlak? U heeft minimaal 5m2 dakoppervlak nodig. De benodigde vrije ruimte hangt af van het pakket dat u kiest. Houdt rekening met de volgende afmetingen per zonnepaneel:1m x 1.66m.
 4. Heeft uw dak voldoende zonlicht gedurende de dag? Wanneer er obstakels zijn die het zonlicht op uw dak blokkeren, vermindert dit de opbrengst. Het kunnen bepalende factoren zijn voor uw totale opbrengst.
 5. Is uw bedrijf aangesloten op het elektriciteitsnetwerk?

U heeft alles met ‘ja’ kunnen beantwoorden? Dan is zonnepanelen op een plat dak installeren een uitstekende optie voor u!

De installatie van de zonnepanelen

Zonnepanelen op een plat dak installeren is geen koud kunstje. Zonnepanelen zijn namelijk kwetsbaar en moeten op de juiste wijze geïnstalleerd worden. U behaalt hierdoor het meeste rendement uit de zonnepanelen. Indien de panelen verkeerd geïnstalleerd zijn, kan dit dure schade veroorzaken. Kies daarom voor een vakkundige installatie door onze installateurs. Zij zijn gecertificeerd en kunnen uw zonnepanelen installeren middels de gestelde VCA-normen. Na de installatie profiteert u van een garantie van 25 jaar. Wilt u, net als vele anderen, zonnepanelen op een plat dak laten installeren? Neem dan snel contact met ons op!

Voordelen

   • Eén aanspreekpunt
   • Hulp bij subsidieaanvragen
   • We hebben alles in huis
   • We zijn flexibel en transparant
   • Hoogwaardige bouwmaterialen
   • Langdurige garantie

Zonnepanelen op een plat dak installeren? Neem contact op!

Wilt u snel zonnepanelen op een plat dak installeren en profiteren van uw eigen energievoorziening? Bel dan met de experts van HG Zonnepanelen. Ook voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen via: 0342-700240 of info@hgzonnepanelen.nl. Zonnepanelen op een plat dak installeren gaat razendsnel met de installateurs van HGZonnepanelen.nl!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen