0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Zonnepanelen Noord-Holland? Bel de specialisten van HG Zonnepanelen

HG Zonnepanelen voor staldaken, schuren en loodsen in Noord-Holland

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw loods, schuur, boerderij of ander bedrijfspand in Noord-Holland? Bel daarvoor de specialisten van HG Zonnepanelen. Wij zijn specialist in zonnepanelen voor agribouw, industrie en andere bedrijven. Wij leveren uitsluitend A-merken zonnepanelen van bijvoorbeeld LONGi Solar, Jinko Solar en Canadian Solar met vermogens haalbaar tot 410WP. Ook leveren wij alleen de topmerken omvormers, waaronder Huawei en SolarEdge. Kortom: voor zonnepanelen in Noord-Holland krijgt u bij ons de beste kwaliteit met het beste rendement. Wilt u met subsidie zonnepanelen in Noord-Holland op uw bedrijfspand laten installeren. Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Zonnepanelen Noord-Holland

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

HG helpt bij de aanvraag en optimale inzet van de SDE-subsidie voor zonnepanelen

Met het opwekken van energie kunt u op een slimme manier verduurzamen. En met een SDE++ subsidie komt een investering in zonnepanelen in Noord-Holland voor bedrijven binnen handbereik. SDE staat voor Stimulering Duurzame Energietransitie. Niet alleen de capaciteit van uw installatie, maar ook het moment waarop u subsidie aanvraagt bepaalt hoeveel u kunt ontvangen. De terugverdientijd is afhankelijk van de tariefgroep van uw belastbaar inkomen, uw overige investeringen en uw stroomafname. Wij rekenen dit graag vrijblijvend voor u uit. Daarbij houden we ook rekening met regelingen als de Energie-Investeringsaftrek (EIA) en de Kleinschaligheids-Investeringsaftrek (KIA).

Zonnepanelen SDE subsidie Noord-Holland

Uw voordeel op zonnepanelen

Met de SDE++ subsidie ontvangt u 15 jaar lang een extra vergoeding per opgewekte kWh elektriciteit. U verdient hierdoor 3 keer aan uw zonnepanelen!

 • U ontvangt maximaal 8,5 eurocent extra per kWh zonne-energie met de SDE++ subsidie
 • U bespaart op uw stroomrekening (dag-stroom) omdat u zelf energie opwekt met zonnepanelen.
 • U verkoopt stroom die u niet verbruikt (dag-stroom) aan uw energiebedrijf.

Hoog rendement op zonnepanelen bij HG

Zonnepanelen systemen op een dak hebben geen bewegende delen die kunnen slijten, kapot kunnen gaan of vervangen moeten worden. Zonnepanelen maken geen geluid en hebben geen uitstoot. Zonnepanelen staan daarmee garant voor een jarenlange zorgeloze duurzame energievoorziening. Met dakmontage van de zonnepanelen kunt u direct energie op de plekken krijgen waar het nodig is. Bovendien kost het u geen kostbare en schaarse ruimte. Met HG zonnepanelen in Noord-Holland kiest u voor zekerheid.

Vraag nu naar de mogelijkheden voor subsidie en zonnepanelen in Noord-Holland

Wilt u zonnepanelen plaatsen op loods, boerderij, schuur of bedrijfspand in Noord-Holland? Of wilt u eerst meer weten over de gunstige subsidiemogelijkheden bij zonnepanelen. Neem dan zo snel mogelijk contact op met de experts van HG Zonnepanelen. Wij kunnen u vertellen wanneer u het beste uw subsidie kunt aanvragen. U bereikt ons via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 0342-700240 of door een mail te sturen naar info@hgzonnepanelen.nl. Voor zonnepanelen voor bedrijven in Noord-Holland gaat u HG Zonnepanelen.

Voordelen

 • Eén aanspreekpunt
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • We hebben alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
 • Langdurige garantie

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen