0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Zonnepanelen op uw loods

De beste zonnepanelen voor op uw loods

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor op uw loods? HG Zonnepanelen heeft een breed assortiment voor u in petto! Als u zonnepanelen op uw loods laat plaatsen, dan maakt dit van u ook een energieleverancier. Uw loods zal het gehele jaar door zonlicht omzetten in energie. Naast het feit dat zonnepanelen zeer milieuvriendelijk zijn, is ook het aanschaffen hiervan geen aanslag op uw portemonnee. Er zijn namelijk vele aantrekkelijke subsidies en regelingen waar u gebruik van kunt maken. Bent u benieuwd welke subsidies er voor de zonnepanelen op uw loods verstrekt worden? Lees verder voor meer informatie of neem direct contact op voor het plaatsen van de zonnepanelen op uw loods.

Zonnepanelen Loods

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

Zonnepanelen Loods

Ons brede aanbod zonnepanelen

Wenst u zonnepanelen op uw loods en beschikt u over een groot dak? HG Zonnepanelen is waar u zijn moet. Wij beschikken over ruim 13 jaar aan ervaring, waardoor wij precies kunnen zien welk zonnepanelenststeem geschikt is voor uw bedrijf. U krijgt gegarandeerd een jarenlange en tevens duurzame energievoorziening. Onze zonnepanelen worden geheel op maat gemaakt, afgestemd op uw wensen. Wij leveren zonnepanelen voor:

 • Pannendaken
 • Platte/bitum daken
 • Trapezium/golfprofiel daken
 • Golfplaten daken

Het verschilt per dak van welke constructie er gebruik wordt gemaakt. Echter is er voor ieder dak wel een geschikt systeem beschikbaar. Ook voor op uw loods. Van begin tot eind leveren wij maatwerk zonnepanelen voor uw loods.

Is uw loods geschikt voor zonnepanelen? Doe de check

Wilt u weten of zonnepanelen op uw loods een goed idee zal zijn? Doe dan onze check. Indien u onderstaande punten met ‘ja’ kunt beantwoorden, weet u zeker dat zonnepanelen ook voor uw pand geschikt zijn:

Het dak waar u de panelen op wilt plaatsen, is uw eigendom. Is dit niet het geval, dan zult u van de eigenaar schriftelijk toestemming nodig hebben om de zonnepanelen te plaatsen.
Heeft u een plat dak, schuin dak of een gevel dat richt op het zuidoosten tot zuidwesten?
Heeft u voldoende dakoppervlak? U heeft minimaal 5m2 dakoppervlak nodig. De benodigde vrije ruimte hangt af van het pakket dat u kiest. Houdt rekening met de volgende afmetingen per zonnepaneel: 1m x 1.66m.
Heeft uw dak voldoende zonlicht gedurende de dag? Wanneer er obstakels zijn die het zonlicht op uw dak blokkeren, vermindert dit de opbrengst. Het kunnen bepalende factoren zijn voor uw totale opbrengst.
Is uw bedrijf aangesloten op het elektriciteitsnetwerk?
Kunt u alles met ‘ja’ beantwoorden? Dan is zonnepanelen op uw loods installeren geen enkel probleem!

De zonnepanelen installeren

Zonnepanelen op uw loods installeren is niet gemakkelijk. Zonnepanelen zijn namelijk kwetsbaar, waardoor enige nauwkeurigheid zeker vereist is. Hierdoor kunt u een maximaal rendement uit uw zonnepanelen halen. Is de installatie verkeerd verricht of zijn de zonnepanelen verkeerd behandeld, dan kan dit schade ten gevolge hebben. Onze gecertificeerde installateurs zijn er gelukkig toe in staat om uw zonnepanelen volgens de VCA-normen te plaatsen. Eenmaal geïnstalleerd profiteert u van een garantie van wel 25 jaar op de zonnepanelen op uw loods. Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op!

Voordelen

 • Eén aanspreekpunt
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • We hebben alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
 • Langdurige garantie

Zonnepanelen op uw loods? Neem contact op!

Wenst u meteen zonnepanelen op uw loods te laten plaatsen? Bel dan direct met de experts van HG Zonnepanelen. Wenst u meer informatie? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt dit doen middels: 0342-700240 of info@hgzonnepanelen.nl. Wij komen dan spoedig onze kwalitatieve zonnepanelen op uw loods installeren!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen