0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Zonnepanelen in Groningen? Bel de specialisten van HG Zonnepanelen

HG Zonnepanelen voor staldaken, schuren en loodsen in Groningen

Wilt u in Groningen topkwaliteit zonnepanelen op uw loods, stal, boerderij of bedrijfspand laten aanbrengen? En dan ook nog met een interessante subsidieregeling? Bel daarom vandaag nog naar de specialisten van HG Zonnepanelen. Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor agribouw, industrie en andere bedrijfstakken. HG Zonnepanelen levert u altijd topmerken zonnepanelen, zoals LONGi Solar, Jinko Solar en Canadian Solar met vermogens haalbaar tot 410WP. Ook de bijbehorende zijn natuurlijk van gerenommeerde merken als Huawei en SolarEdge. HG zonnepanelen levert u altijd de hoogste kwaliteit zonnepanelen. Kunnen wij u ook helpen met het aanvragen van subsidie voor uw zonnepanelen in Groningen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Zonnepanelen Groningen

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

Aantrekkelijke SDE++ subsidie voor uw zonnepanelen

Wist u dat u voor het laten plaatsen van zonnepanelen in Groningen kunt profiteren van een aantrekkelijke subsidie? De SDE++ subsidie, ofwel Stimulering Duurzame Energietransitie , maakt voor de meeste bedrijven investeren in zonnepanelen uitstekend haalbaar. De hoogte van het subsidiebedrag wordt bepaald door de capaciteit van uw zonnepanelen en het moment van uw subsidieaanvraag. De tijd voor het terugverdienen van uw investering in zonnepanelen hangt ook af van de tariefgroep van uw belastbaar inkomen, overige investeringen en uw stroomafname. Wij helpen u graag met het berekenen van uw subsidie- en investeringsbedrag. Daarbij letten we ook op regelingen als Energie-Investeringsaftrek (EIA) en Kleinschaligheids-Investeringsaftrek (KIA). Met de SDE++ subsidie ontvangt u 15 jaar lang een extra vergoeding per opgewekte kWh elektriciteit. U verdient dus op drie manieren aan uw zonnepanelen in Groningen!

 1. U ontvangt maximaal 8,5 eurocent extra per kWh zonne-energie met de SDE++ subsidie
 2. U bespaart op uw stroomrekening (dag-stroom), omdat u zelf uw energie opwekt.
 3. U verkoopt stroom die u niet verbruikt (dag-stroom) aan uw energiebedrijf.

Zonnepanelen SDE subsidie Groningen

Hoog rendement op HG zonnepanelen

Met HG zonnepanelen op uw bedrijfsdak in Groningen kunt u rekenen op een hoog rendement. Zeker ook omdat eigenlijk niets stuk kan gaan aan uw zonnepanelen. Verder maken ze geen geluid en stoten ze niets uit. Zonnepanelen zijn dus gegarandeerd een zorgeloze en duurzame investering. Niet onbelangrijk: het opofferen van kostbare en schaarse ruimte is niet nodig! Met HG zonnepanelen kiest u in Groningen voor duurzaamheid, zekerheid, flexibiliteit en hoogwaardige kwaliteit.

Vraag in Groningen naar uw mogelijkheden voor subsidie en zonnepanelen

Investeren in het plaatsen van duurzame zonnepanelen op uw loods, boerderij, staldak of bedrijfspand? En dan liefst met een interessante subsidie voor zonnepanelen in Groningen? Informeer vandaag bij de experts van HG Zonnepanelen. U bereikt ons via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 0342-700240 of door een mail te sturen naar info@hgzonnepanelen.nl. Bedrijven in de provincie Groningen kiezen voor zonnepanelen van HG Zonnepanelen.

Voordelen

 • Eén aanspreekpunt
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • We hebben alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
 • Langdurige garantie

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen