0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Landelijk actief
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Zonnepanelen op golfplaten of dakplaten

De meest kwalitatieve zonnepanelen op uw boerderij

Wilt u zonnepanelen op golfplaten of dakplaten plaatsen? HG Zonnepanelen biedt de beste zonnepanelen voor ieder dak! Voorziet u uw golfplaten of dakplaten van zonnepanelen, dan maakt dit van u ook een energieleverancier. U kunt zelf, gedurende het hele jaar, uw eigen energievoorziening regelen. Wist u dat zonnepanelen niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook nog eens weinig kosten? Dit komt doordat er vele subsidies en regelingen zijn waar u een beroep op kunt doen. Wilt u meer weten over wat zonnepanelen op uw dakplaten kunnen betekenen voor u? Lees dan verder of laat direct zonnepanelen op uw golfplaten of dakplaten plaatsen!

Zonnepanelen golfplaten

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

Zonnepanelen dakplaten

Ons aanbod zonnepanelen

Zijn uw dakplaten of golfplaten groot of klein? Wij kunnen vrijwel ieder dak van zonnepanelen voorzien. Wij beschikken namelijk al ruim 13 jaar over vele kennis en kunde. Hierdoor hebben we elke situatie wel voorbij zien komen, en weten we snell welke zonnepanelen op uw dakplaten of golfplaten zullen passen. U profiteert zo van een jarenlange en duurzame energievoorziening. Wist u dat wij onze zonnepanelen geheel op maat maken en leveren? Dit doen wij voor de volgende daken:

 • Pannendaken
 • Platte/bitum daken
 • Trapezium/golfprofiel daken
 • Golfplaten daken

Per dak kan de gebruikte constructie verschillen, zo ook bij zonnepanelen voor golfplaten of dakplaten. Wij leveren van begin tot eind maatwerk voor de zonnepanelen voor uw dakplaten of golfplaten.

Zijn uw dakplaten geschikt voor zonnepanelen? Check het nu!

Bent u benieuwd of uw dakplaten of golfplaten geschikt zijn voor zonnepanelen? Dan kunt u dit eenvoudig hier checken. Wanneer u alle punten met ‘ja’ kunt beantwoorden, weet u zeker dat uw golfplaten of dakplaten ook voorzien kunnen worden van zonnepanelen:

 1. Het dak waar u de panelen op wilt plaatsen, is uw eigendom. Is dit niet het geval, dan zult u van de eigenaar schriftelijk toestemming nodig hebben om de zonnepanelen te plaatsen.
 2. Heeft u een plat dak, schuin dak of een gevel dat richt op het zuidoosten tot zuidwesten?
 3. Heeft u voldoende dakoppervlak? U heeft minimaal 5m2 dakoppervlak nodig. De benodigde vrije ruimte hangt af van het pakket dat u kiest. Houdt rekening met de volgende afmetingen per zonnepaneel:1m x 1.66m.
 4. Heeft uw dak voldoende zonlicht gedurende de dag? Wanneer er obstakels zijn die het zonlicht op uw dak blokkeren, vermindert dit de opbrengst. Het kunnen bepalende factoren zijn voor uw totale opbrengst.
 5. Is uw bedrijf aangesloten op het elektriciteitsnetwerk?

Kunt u alles met ‘ja’ beantwoorden? Dan zijn zonnepanelen zeker een optie voor u! Onderstaand vertellen wij u graag meer over de installatie van de zonnepanelen op uw dakplaten.

De installatie van onze zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen op uw dakplaten is voor u wellicht niet iets wat u dagelijks doet. Wij doen dit echter wel. Ga daarom niet zelfstandig aan de slag. Zonnepanelen staan erom bekend kwetsbaar te zijn en moeten op een juiste wijze geïnstalleerd worden. Zo kunt u een optimaal rendement uit uw zonnepanelen behalen. Is de installatie verkeerd verlopen, dan is er sneller een kans op schade. Soms is deze schade zelfs onherstelbaar. Onze vakkundige installateurs kunnen de installatie echter geheel op zich nemen. Uw zonnepanelen op uw golfplaten of dakplaten worden dan geheel volgens de VCA-normen geplaatst. U heeft hierna zelfs een garantie van 25 jaar. Wenst u direct zonnepanelen op uw golfplaten of dakplaten te laten installeren? Neem dan contact op met onze specialisten!

Voordelen

   • Eén aanspreekpunt
   • Hulp bij subsidieaanvragen
   • We hebben alles in huis
   • We zijn flexibel en transparant
   • Hoogwaardige bouwmaterialen
   • Langdurige garantie

Zonnepanelen op uw dakplaten plaatsen? Neem contact op!

Wilt u zonnepanelen op uw golfplaten of dakplaten laten installeren? Bel dan vandaag nog met de experts van HG Zonnepanelen. Wij verzekeren u van een spoedige en vakkundige installatie. Heeft u nog vragen over onze diensten? Ook dan staan wij u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen via: 0342-700240 of info@hgzonnepanelen.nl. Wij installeren de zonnepanelen op uw dakplaten of golfplaten zorgvuldig, snel en geheel naar wens!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen