0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Zonnepanelen in Friesland? Bel de specialisten van HG Zonnepanelen

HG Zonnepanelen voor staldaken, schuren en loodsen in Friesland

Laat in Friesland zonnepanelen installeren op uw loods, schuur, stal of bedrijfspand. Dat doet u met de Zonnepanelen van HG Zonnepanelen. En wist u dat u hiervoor een aantrekkelijk subsidie kunt krijgen? Bel dus vandaag nog de specialisten van HG Zonnepanelen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zonnepanelen voor de agribouw, industrie en andere bedrijfstakken. Bij HG Zonnepanelen bestelt u altijd de topmerken zonnepanelen, waaronder LONGi Solar, Jinko Solar en Canadian Solar met vermogens haalbaar tot 410WP. Ook de bijbehorende omvormers zijn natuurlijk van de beste kwaliteit met merken als Huawei en SolarEdge. HG zonnepanelen levert u altijd de hoogste kwaliteit zonnepanelen. Vindt u de subsidieregeling ook interessant? Laat ons u helpen met advies en de aanvraag van subsidie voor uw zonnepanelen in Friesland.

Zonnepanelen Friesland

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

Profiteer van de SDE++ subsidie voor uw zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen wordt met een overheidssubsidie wel heel aantrekkelijk. De SDE++ subsidie – Stimulering Duurzame Energietransitie – maakt voor de meeste bedrijven investeren in Friesland in zonnepanelen uitstekend haalbaar. Het subsidiebedrag hangt af van de capaciteit van uw zonnepanelen en het moment van uw subsidieaanvraag. En de terugverdientijd voor uw zonnepanelen in Friesland hangt af van de tariefgroep van uw belastbare inkomen, andere investeringen en uw stroomafname. Wij helpen u graag vrijblijvend met het berekenen van het subsidie- en investeringsbedrag. Daarbij letten we ook op regelingen als Energie-Investeringsaftrek (EIA) en Kleinschaligheids-Investeringsaftrek (KIA). Met de SDE++ subsidie ontvangt u 15 jaar lang een extra vergoeding per opgewekte kWh elektriciteit. Zo verdient u op drie manieren aan uw zonnepanelen in Friesland!

 1. U ontvangt maximaal 8,5 eurocent extra per kWh zonne-energie met de SDE++ subsidie
 2. U bespaart op uw stroomrekening (dag-stroom), omdat u zelf uw energie opwekt.
 3. U verkoopt stroom die u niet verbruikt (dag-stroom) aan uw energiebedrijf.

Zonnepanelen SDE subsidie Noord-Holland

HG zonnepanelen voor een hoog rendement

Met HG zonnepanelen op uw bedrijfsdak in Friesland investeert u in zonnepanelen met een hoog rendement. Het voordeel van zonnepanelen is dat er eigenlijk niets aan stuk kan gaan, ze maken geen geluid en stoten niets uit. Zonnepanelen zijn dus gegarandeerd een zorgeloze en duurzame investering. En niet onbelangrijk: het kost u geen kostbare en schaarse ruimte! Met HG zonnepanelen kiest u in Friesland voor duurzaamheid, zekerheid, een vast en behulpzaam aanspreekpunt en altijd de beste kwaliteit en garantie.

Vraag in Friesland naar uw mogelijkheden voor subsidie en zonnepanelen

Investeren in het plaatsen van duurzame zonnepanelen op uw loods, boerderij, staldak of bedrijfspand? En dan liefst met een interessante subsidie voor zonnepanelen in Friesland? Informeer vandaag bij de experts van HG Zonnepanelen. U bereikt ons via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 0342-700240 of door een mail te sturen naar info@hgzonnepanelen.nl. Bedrijven in Friesland kiezen voor zonnepanelen van HG Zonnepanelen.

Voordelen

 • Eén aanspreekpunt
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • We hebben alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
 • Langdurige garantie

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen