0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Zonnepanelen in Drenthe? Bel de specialisten van HG Zonnepanelen

HG Zonnepanelen voor stallen, schuren en loodsen in Drenthe

Zoekt u een bedrijf dat bij u zonnepanelen in Drenthe kan leveren en installeren voor uw loods, schuur, stal of bedrijfspand? Bel dan snel de expert van HG Zonnepanelen. Zeker als u weet dat u voor zonnepanelen een aantrekkelijke subsidie kunt krijgen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van topkwaliteit zonnepanelen voor de agribouw, industrie en andere bedrijfstakken. Bij HG Zonnepanelen weet u zeker dat u topmerken zonnepanelen mag verwachten. Dat zijn bijvoorbeeld LONGi Solar, Jinko Solar en Canadian Solar met vermogens haalbaar tot 410WP. Ook de bijbehorende omvormers zijn natuurlijk van de beste kwaliteit met merken als Huawei en SolarEdge. HG zonnepanelen levert u altijd de beste kwaliteit zonnepanelen. En maakt u daarbij ook graag gebruik van de SDE++ subsidieregeling? Laat ons u helpen met advies en het aanvragen van subsidie voor uw zonnepanelen in Drenthe.

Zonnepanelen Drenthe

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

Profiteer van de SDE++ subsidie voor uw zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen is met subsidie erg interessant. De SDE++ subsidie – Stimulering Duurzame Energietransitie – maakt een dergelijke investering wel heel aantrekkelijk, want: haalbaar. De hoogte van de subsidie hangt af van de capaciteit van uw zonnepanelen en het moment van uw subsidieaanvraag. De terugverdientijd voor uw zonnepanelen in Drenthe hangt af van de tariefgroep van uw belastbare inkomen, andere investeringen en uw stroomafname. Wij berekenen de hoogte van het subsidie- en investeringsbedrag graag voor u. Daarbij letten we ook op regelingen als Energie-Investeringsaftrek (EIA) en Kleinschaligheids-Investeringsaftrek (KIA). Met de SDE++ subsidie ontvangt u 15 jaar lang een extra vergoeding per opgewekte kWh elektriciteit. Zo verdient u op drie manieren aan uw zonnepanelen in Drenthe:

 1. U ontvangt maximaal 8,5 eurocent extra per kWh zonne-energie met de SDE++ subsidie
 2. U bespaart op uw stroomrekening (dag-stroom), omdat u zelf uw energie opwekt.
 3. U verkoopt stroom die u niet verbruikt (dag-stroom) aan uw energiebedrijf.

Zonnepanelen SDE subsidie Drenthe

HG zonnepanelen in Drenthe met een hoog rendement

Met HG zonnepanelen in Drenthe op uw bedrijfsdak investeert u in zonnepanelen met een hoog rendement. Zeker ook als u weet dat aan zonnepanelen eigenlijk niets stuk kan gaan, ze geen geluid maken en niets uitstoten. Zonnepanelen zijn een zorgeloze en duurzame investering. En niet onbelangrijk: ze kosten u geen kostbare en schaarse ruimte! Met HG zonnepanelen kiest u in Drenthe voor duurzaamheid, zekerheid, een flexibel aanspreekpunt en hoogwaardige kwaliteit en garantie.

Vraag in Drenthe naar uw mogelijkheden voor subsidie en zonnepanelen

Investeren in het plaatsen van duurzame zonnepanelen op uw loods, staldak of bedrijfspand? En dan liefst met een interessante subsidie voor zonnepanelen in Drenthe? Informeer vandaag bij de experts van HG Zonnepanelen. U bereikt ons via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 0342-700240 of door een mail te sturen naar info@hgzonnepanelen.nl. Bedrijven in Drenthe kiezen voor zonnepanelen van HG Zonnepanelen.

Voordelen

   • Eén aanspreekpunt
   • Hulp bij subsidieaanvragen
   • We hebben alles in huis
   • We zijn flexibel en transparant
   • Hoogwaardige bouwmaterialen
   • Langdurige garantie

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen