0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Zonnepanelen Delfzijl

Zonnepanelen op uw bedrijfspand in Delfzijl

Wilt u op uw bedrijfspand in Delfzijl zonnepanelen laten installeren? Neem dan contact op met HG Zonnepanelen! Wij gaan al meer dan 13 jaar aan de slag met het installeren van zonnepanelen in Delfzijl. We hebben veel ervaring met het plaatsen van zonnepanelen op de daken van bedrijven. Denk hierbij onder andere aan loodsen, stallen, schuren en nog veel meer verschillende bedrijfspanden. We werken altijd met materialen van topkwaliteit. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden, of ook op uw bedrijf in Delfzijl zonnepanelen laten plaatsen? Neem dan contact met ons op!

Zonnepanelen Delfzijl

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

Doe de check!

Wanneer u zonnepanelen in Delfzijl wilt laten plaatsen vraagt u zich wellicht een aantal zaken af. Is het dak waar u de zonnepanelen wilt plaatsen bijvoorbeeld wel groot genoeg? Daarom heeft HG Zonnepanelen voor u een handige checklist gemaakt.

 1. Het dak waar u de panelen op wilt plaatsen is uw eigendom. Is dit niet het geval, dan zult u van de eigenaar schriftelijk toestemming nodig hebben om de zonnepanelen te plaatsen.
 2. U heeft een plat dak, schuin dak of een gevel gericht op het zuidoosten tot zuidwesten.
 3. U heeft voldoende dakoppervlak. Er is minimaal 5m2 dakvlak nodig. De benodigde vrije ruimte hangt af van het pakket dat u kiest. Houd rekening met de volgende afmetingen per zonnepaneel: 1m x 1.66m.
 4. Uw dak heeft voldoende zonlicht gedurende de dag. Wanneer er obstakels zijn die het zonlicht op uw dak blokkeren vermindert dit de opbrengst. Het kunnen bepalende factoren zijn voor uw totale opbrengst.
 5. Uw bedrijf is aangesloten op het elektriciteitsnetwerk.

Voldoet uw pand aan deze voorwaarden? Dan is uw dak geschikt voor zonnepanelen! Vraag direct vrijblijvend een offerte aan bij ons op de website. Voldoet uw pand in Delfzijl niet aan de eisen, maar wilt u toch meer informatie? Neem dan gerust contact op met HG Zonnepanelen.

Zonnepanelen Delfzijl

HG Zonnepanelen helpt u met subsidie aanvragen!

Zonnepanelen aanschaffen voor uw bedrijf is wel een flinke investering. Gelukkig kunnen bedrijven subsidies aanvragen voor het maken van milieubewuste investeringen, zoals het plaatsen van zonnepanelen in Delfzijl. Het aanvragen van deze subsidies is echter niet altijd even eenvoudig. Daarom helpen wij u hier daarom graag mee. We bekijken de specifieke situatie van uw loods, stal, schuur of ander bedrijfspand in Delfzijl, en adviseren u over de subsidies die u aan kunt vragen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor meer informatie over zonnepanelen in Delfzijl neemt u telefonisch contact op via href=tel:0342700240>0342-700240 of mail naar info@hgzonnepanelen.nl. Ook kunt het online contactformulier hier op de site invullen. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Maak van HG Zonnepanelen uw partner voor zonnepanelen in Delfzijl!

Voordelen

   • Eén aanspreekpunt
   • Hulp bij subsidieaanvragen
   • We hebben alles in huis
   • We zijn flexibel en transparant
   • Hoogwaardige bouwmaterialen
   • Langdurige garantie

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen