0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Zonnepanelen voor uw boerderij

De meest kwalitatieve zonnepanelen op uw boerderij

Zonnepanelen op een boerderij plaatsen? HG Zonnepanelen biedt de meest kwalitatieve zonnepanelen voor uw boerderij! Indien u uw boerderij van zonnepanelen voorziet, bent u zelf ook energieleverancier. U regelt het gehele jaar door uw eigen energievoorziening! Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk en hoeven niet veel te kosten. Sterker nog, er zijn vele subsidies en regelingen beschikbaar waar u gebruik van kunt maken. Bent u benieuwd wat zonnepanelen een uitkomst maken voor uw boerderij? Lees verder voor meer informatie of laat direct zonnepanelen op uw boerderij installeren!

Zonnepanelen boerderij

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

Zonnepanelen boerderij

Ons aanbod zonnepanelen

Is het dak van uw boerderij groot of klein? Op vrijwel ieder dak kunnen wij zonnepanelen installeren. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn elke situatie wel eens tegen gekomen. Hierdoor kunnen wij snel zien welke zonnepanelen geschikt zijn voor op uw boerderij. Wat krijgt u hiervoor terug? Denk aan een duurzame en jarenlange energievoorziening. Wij maken onze zonnepanelen geheel op maat, wat wij doen voor onder andere deze daken:

 • Pannendaken
 • Platte/bitum daken
 • Trapezium/golfprofiel daken
 • Golfplaten daken

De gebruikte constructie verschilt per dak, voor ieder dak zijn er verschillende zonnepanelen beschikbaar. Voor de zonnepanelen voor op uw boerderij kunnen wij van begin tot eind maatwerk leveren.

Is uw boerderij geschikt voor zonnepanelen? Check het nu!

Wilt u weten of zonnepanelen op uw boerderij een mogelijkheid zijn? Check het dan nu middels onderstaande punten. Kunt u alle punten met ‘ja’ beantwoorden, dan zijn zonnepanelen zeker geschikt voor op uw boerderij:

 1. Het dak waar u de panelen op wilt plaatsen, is uw eigendom. Is dit niet het geval, dan zult u van de eigenaar schriftelijk toestemming nodig hebben om de zonnepanelen te plaatsen.
 2. Heeft u een plat dak, schuin dak of een gevel dat richt op het zuidoosten tot zuidwesten?
 3. Heeft u voldoende dakoppervlak? U heeft minimaal 5m2 dakoppervlak nodig. De benodigde vrije ruimte hangt af van het pakket dat u kiest. Houdt rekening met de volgende afmetingen per zonnepaneel:1m x 1.66m.
 4. Heeft uw dak voldoende zonlicht gedurende de dag? Wanneer er obstakels zijn die het zonlicht op uw dak blokkeren, vermindert dit de opbrengst. Het kunnen bepalende factoren zijn voor uw totale opbrengst.
 5. Is uw bedrijf aangesloten op het elektriciteitsnetwerk?

En, heeft u alles met ‘ja’ beantwoord? Dan kunt u gerust zonnepanelen op uw boerderij laten plaatsen.

De installatie van de zonnepanelen

Zonnepanelen op uw boerderij plaatsen is voor u geen alledaagse bezigheid. Voor ons echter wel. Plaats de panelen daarom niet zelfstandig. De panelen zijn kwetsbaar en dienen juist geïnstalleerd te worden. U haalt dan het meeste rendement uit de zonnepanelen. Bij een verkeerde installatie zal er al snel schade ontstaan, welke onherstelbaar kan zijn. Gelukkig hebben wij vakkundige installateurs beschikbaar die deze installatie voor u kunnen verrichten. Zij installeren de zonnepanelen geheel volgens de VCA-normen. Nadien profiteert u van een garantie van maar liefst 25 jaar. Wilt u ook zonnepanelen laten installeren op uw boerderij? Bel ons dan direct voor een afspraak!

Voordelen

   • Eén aanspreekpunt
   • Hulp bij subsidieaanvragen
   • We hebben alles in huis
   • We zijn flexibel en transparant
   • Hoogwaardige bouwmaterialen
   • Langdurige garantie

Zonnepanelen op uw boerderij installeren? Neem contact op!

Wenst u ook zonnepanelen op uw boerderij te laten installeren? Neem dan vandaag nog contact op met de professionals van HG Zonnepanelen voor uw vakkundige installatie. Ook voor meer informatie staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen middels het nummer 0342-700240 of mail info@hgzonnepanelen.nl. De zonnepanelen op uw boerderij installeren wij dan snel en op een zorgvuldige wijze!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen