0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Landelijk actief
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Zakelijk investeren in zonnepanelen

Een breed aanbod zonnepanelen voor uw bedrijfspand of hal

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor op uw bedrijfspand of bedrijfshal? HG Zonnepanelen levert u een breed assortiment voor uw bedrijfshal! zakelijk zonnepanelen gebruiken? Dan wordt u zelf ook energieleverancier. Op het dak van uw bedrijfshal wordt het gehele jaar door zonlicht omgezet in energie. Naast de milieuvriendelijkheid van zonnepanelen, is de zakelijke aanschaf van zonnepanelen ook zeer goed voor uw portemonnee. Wist u dat er aantrekkelijke subsidies en regelingen beschikbaar zijn voor de plaatsing van zonnepanelen? Wilt u meer weten over zonnepanelen op uw bedrijfspand en de subsidies hiervoor? Lees dan verder of neem direct contact op voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw bedrijfshal.

Zonnepanelen bedrijfspand

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

Zonnepanelen bedrijfshal

Aanbod zonnepanelen HG

Wilt u zonnepanelen op uw bedrijfspand laten plaatsen en heeft u een groot dak? Dan bent u bij HG Zonnepanelen aan het juiste adres. Met onze 13 jaar aan ervaring weten wij precies welk zonnepanelensysteem het beste bij uw bedrijf past. Wij garanderen u een duurzame en jarenlange energievoorziening. De zonnepanelen maken wij geheel op maat, naar uw wensen. Dit voor diverse daken, zoals:

 • Pannendaken
 • Platte/bitum daken
 • Trapezium/golfprofiel daken
 • Golfplaten daken

Per dak verschilt het welke constructie er gebruikt wordt. Voor vrijwel elk dak is er echter een geschikt systeem te vinden. Ook voor op uw bedrijfshal. Wij leveren van begin tot eind maatwerk zonnepanelen voor uw bedrijfspand.

Doe de check: is uw bedrijfspand geschikt voor zonnepanelen?

Om te weten of zonnepanelen op uw bedrijfshal plaatsen een goed idee is, raden wij u aan onze check te doen. Zo ziet u precies tot hoeverre uw bedrijfspand hier geschikt voor is. Met deze punten dient u rekening te houden:

  1. Het dak waar u de panelen op wilt plaatsen, is uw eigendom. Is dit niet het geval, dan zult u van de eigenaar schriftelijk toestemming nodig hebben om de zonnepanelen te plaatsen.
  2. Heeft u een plat dak, schuin dak of een gevel dat richt op het zuidoosten tot zuidwesten?
  3. Heeft u voldoende dakoppervlak? U heeft minimaal 5m2 dakoppervlak nodig. De benodigde vrije ruimte hangt af van het pakket dat u kiest. Houdt rekening met de volgende afmetingen per zonnepaneel:1m x 1.66m.
  4. Heeft uw dak voldoende zonlicht gedurende de dag? Wanneer er obstakels zijn die het zonlicht op uw dak blokkeren, vermindert dit de opbrengst. Het kunnen bepalende factoren zijn voor uw totale opbrengst.
  5. Is uw bedrijf aangesloten op het elektriciteitsnetwerk?

Indien van deze punten sprake is, is het geen enkel probleem om zonnepanelen op uw bedrijfspand te installeren.

Installatie van de zonnepanelen

Zonnepanelen op uw bedrijfspand laten installeren is geen eenvoudige klus, daar de panelen kwetsbaar zijn. Een zekere nauwkeurigheid is hierbij vereist, zodat u een maximaal rendement uit de zonnepanelen op uw bedrijfshal haalt. Bij een verkeerde installatie of een verkeerde behandeling, zal er al snel schade ontstaan. Gelukkig kunnen onze gecertificeerde installateurs uw zonnepanelen volgens de VCA-normen installeren. Na de installatie bieden wij u een garantie van maar liefst 25 jaar op de zonnepanelen op uw bedrijfspand. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen

Wilt u direct zonnepanelen op het dak van uw bedrijfshal laten installeren? Neem dan contact op met de professionals van HG Zonnepanelen. Ook voor meer informatie kunt u ons bellen middels: 0342-700240 of info@hgzonnepanelen.nl. Wij staan dan spoedig voor u klaar om de zonnepanelen naar wens op uw bedrijfspand te installeren.

Voordelen

 • Eén aanspreekpunt
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • We hebben alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
 • Langdurige garantie

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen