0342-700240
  • Eén aanspreekpunt
  • Alles in huis
  • We zijn flexibel en transparant
  • Hulp bij subsidieaanvragen
  • Langdurige garantie
  • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Steigerhout en zonnepanelen?

Inderdaad steigerhout en zonnepanelen. HG Zonnepanelen ziet overeenkomsten. Zowel de zonnepanelen als steigerhouten meubelen zijn duurzaam. Oogt nog fraai ook.

Bij stoereplanken.nl vindt u de allermooiste en betaalbare steigerhouten meubels. Het robuuste karakter van uw steigerhouten meubel geeft een bijzondere stijlvolle toevoeging aan uw interieur.

”Wij leveren steigerhouten meubels voor zowel binnen als buiten, altijd met een keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen: black wash, antraciet wash, grey wash, white wash, naturel wash, geborsteld RVS of gebruikt steigerhout. zijn de meest gangbare afwerkingen. Natuurlijk zijn alle andere afwerkingen die u wilt ook mogelijk, bijvoorbeeld een afwerking met natuurverf zoals bijvoorbeeld de aquamarijn houtbeits. Onze producten zijn met de hand gemaakt, van hoogwaardige materialen, zijn sterk en duurzaam en hebben daardoor de beste kwaliteit! Het hout dat wij hebben is FSC gecertificeerd aldus

Ook kunt u bij ons uw eigen steigerhouten meubels ontwerpen. Onze vakmannen creëren voor u een robuust steigerhouten meubel met een unieke afwerking” aldus de eigenaar van www.stoereplanken.nl Vanaf €500,- bezorgen wij uw steigerhouten meubels gratis in heel Nederland, wij leveren snel -binnen 1 week- aan bedrijven én particulieren.

HG Zonnepanelen ziet mogelijkheden voor klanten bij aanschaf van een PV-installatie in samenwerking met Stoereplanken.nl een uniek en persoonlijk steigerhout cadeau aan te bieden. Vraag naar de voorwaarden.

Uw HG Team!
steigerhout1

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen