0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

SDE++ subsidie 2020 voor zonnepanelen

SDE++ subsidie aanvragen in 2020? HG zonnepanelen helpt!

Dit najaar is er weer een nieuwe openstellingsronde voor het aanvragen van een SDE++ subsidie. Deze ronde gaat van start op 24 november en sluit op 17 december.

De SDE ++ subsidie is een nieuwe variant van SDE subsidie. De SDE++ zal dan ook worden verstrekt op basis van technieken die CO2-reductie realiseren. In de openstellingsronde zijn 4 fase’s waar je de kans krijgt om een SDE++ aanvraag in te dienen.  Het budget voor de gehele openstellingsronde is €5 miljard.

Wilt u meer weten over de SDE++ openstelling of hulp bij uw aanvraag? Neem vandaag contact op met HG zonnepanelen!

sde++ subsidie sde subsidie zonnepanelen

Meer informatie of een offerte op maat?

Bel vandaag naar 0342 700 240 of mail naar info@hgzonnepanelen.nl

Wat heeft u nodig voor de SDE++ subsidie aanvraag?

De openstellingsronde start op 24 november om 09:00 met fase 1. Voor een correcte SDE++ aanvraag zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen.

 • Transportindicatie
 • Toestemming eigenaar
 • Eventuele haalbaarheidsstudie (boven de 0,5MW)
 • Eventuele vergunning (niet gebouw gebonden)

HG zonnepanelen kan u helpen en adviseren bij de aanvraag van een SDE++ subsidie.

HG helpt bij uw SDE++ beschikking

Er zijn de afgelopen rondes veel SDE++ aanvragen ingediend.  Op de website van het RVO is te zien dat veel SDE++ beschikkingen nog niet gerealiseerd zijn door fouten bij de aanvraag.

Als u gebruik wilt maken van de SDE++ beschikking komen er veel vragen op uw af. Hoeveel zonnepanelen moet ik gaan leggen, welke aansluiting heb ik hiervoor nodig, kan ik nog wel terug leveren, is de constructie van mijn dak wel sterk genoeg, welke daken zijn geschikt voor zonnepanelen, etc.

Bij al deze vragen kan HG zonnepanelen u helpen.

Hulp bij uitstel sde++ beschikkingen

Door meerdere omstandigheden waar wij en u geen invloed op hebben is het begrijpelijk dat u de SDE++ beschikking nog niet heeft gerealiseerd. HG zonnepanelen helpt u graag met het bekijken van de mogelijkheden tot uitstel.

Tijd tot einde van deze SDE++ subsidieronde:

Uw zonnepanelen

Uw zonnepanelen expert voor agrarische en MKB projecten

Specialist agrarische en MKB projecten

HG zonnepanelen en HG montage zijn al meer dan 10 jaar de specialist in agrarische en mkb projecten. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij de aanvraag en inzet van de SDE++ subsidie om direct geld te besparen op uw energiekosten met kwaliteit zonnepanelen. Hiernaast kunnen wij u van dienst zijn met een totaalpakket van dakrenovatie, nieuwbouw, asbest verwijderen en meer.

Tientallen bedrijven gingen u reeds voor. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk dan enkele van onze referentieprojecten online!

Neem contact met ons op voor hulp bij de SDE++ subsidie!

Wilt u graag meer informatie of wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Of wilt u vrijblijvend advies of een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact op! Bel naar 0342-700240 of mail info@hgzonnepanelen.nl. Wij staan dan snel voor u klaar om uw zonnepanelen te installeren!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen