0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

SDE++ subsidie 2021 voor zonnepanelen

SDE++ subsidie aanvragen in 2021? HG zonnepanelen helpt!

De overheid heeft het aantal subsidies en fiscale voordelen voor zonnepanelen opnieuw uitgebreid en verhoogd. Naar verwachting start de nieuwe openstellingsronde voor de SDE++ regeling in oktober 2021. Met de SDE++ stimuleert de overheid duurzame energieproductie en CO2-reductie. U ontvangt over een periode van 15 jaar een vergoeding per opgewekte kWh.

De aanvraagrondes zijn maar beperkte tijd open. Neem daarom tijdig contact met ons op zodat wij u van goed advies kunnen voorzien en u kunnen voorbereiden en/of helpen met uw aanvraag.

Wilt u meer weten over de SDE++ subsidie? Neem vandaag contact op met HG zonnepanelen!

sde++ subsidie sde subsidie zonnepanelen

Meer informatie of een offerte op maat?

Bel vandaag naar 0342 700 240 of mail naar info@hgzonnepanelen.nl

Wat heeft u nodig voor de SDE++ subsidie aanvraag?

Op dit moment is de openstellingsronde gesloten. 2021 zal in tegenstelling tot andere jaren maar 1 openstellingsronde krijgen. Voor een correcte SDE++ aanvraag zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen.

 • Transportindicatie
 • Toestemming eigenaar
 • Eventuele haalbaarheidsstudie (boven de 0,5MW)
 • Eventuele vergunning (niet gebouw gebonden)

Wij helpen en adviseren u graag bij de aanvraag van een SDE++ subsidie.

HG helpt bij uw SDE++ beschikking

Er zijn de afgelopen rondes veel SDE++ aanvragen ingediend.  Op de website van het RVO is te zien dat veel SDE++ beschikkingen nog niet gerealiseerd zijn door fouten bij de aanvraag.

Als u gebruik wilt maken van de SDE++ beschikking komen er veel vragen op uw af. Hoeveel zonnepanelen moet ik gaan leggen, welke aansluiting heb ik hiervoor nodig, kan ik nog wel terug leveren, is de constructie van mijn dak wel sterk genoeg, welke daken zijn geschikt voor zonnepanelen, etc.

Bij al deze vragen kan HG zonnepanelen u helpen.

Hulp bij uitstel sde++ beschikkingen

Door meerdere omstandigheden waar wij en u geen invloed op hebben is het begrijpelijk dat u de SDE++ beschikking nog niet heeft gerealiseerd. HG zonnepanelen helpt u graag met het bekijken van de mogelijkheden tot uitstel.

Tijd tot einde van deze SDE++ subsidieronde:

Uw zonnepanelen

Uw zonnepanelen expert voor agrarische en MKB projecten

Specialist agrarische en MKB projecten

HG zonnepanelen en HG montage zijn al meer dan 10 jaar de specialist in agrarische en mkb projecten. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij de aanvraag en inzet van de SDE++ subsidie om direct geld te besparen op uw energiekosten met kwaliteit zonnepanelen. Hiernaast kunnen wij u van dienst zijn met een totaalpakket van dakrenovatie, nieuwbouw, asbest verwijderen en meer.

Tientallen bedrijven gingen u reeds voor. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk dan enkele van onze referentieprojecten online!

Neem contact met ons op voor hulp bij de SDE++ subsidie!

Wilt u graag meer informatie of wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Of wilt u vrijblijvend advies of een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact op! Bel naar 0342-700240 of mail info@hgzonnepanelen.nl. Wij staan dan snel voor u klaar om uw zonnepanelen te installeren!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen