0342-700240
  • Eén aanspreekpunt
  • Alles in huis
  • We zijn flexibel en transparant
  • Hulp bij subsidieaanvragen
  • Langdurige garantie
  • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Recensies

HG Montage heb ik mijn vertrouwen gegeven

Jan Blitterswijk is een agrariër in hart en nieren. Op zijn landbouwbedrijf in Biddinghuizen worden aardappels, uien en wortels verbouwd. De ondernemende agrariër vertelt enthousiast over de geplaatste 1200 zonnepanelen op één van zijn enorme loodsen. “HG Montage had een goed verhaal en hen heb ik mijn vertrouwen gegeven en dit is niet beschaamd. Door de installatie van deze zonnepanelen voorzie ik voor het grootste gedeelte in mijn eigen energiebehoefte. Daarnaast heeft HG Montage geholpen bij de verschillende subsidieregelingen. Gelukkig is Henri altijd goed en direct bereikbaar. Het is interessant om een dergelijk project uit te voeren omdat het een goede investeringsaftrek is. Ik verwacht deze investering in maximaal tien jaar te hebben terugverdiend”.

HG Zonnepanelen heeft bij mijn bedrijf 3300 panelen geïnstalleerd

Roger Custers is een gepassioneerde ondernemer die denkt in kansen. Altijd heeft hij wel weer nieuwe plannen op stapel staan. Eén van zijn dromen is al uitgekomen. Op een aantal van zijn loodsen zijn in totaal 3300 zonnepanelen geplaatst. Daarnaast is er asbest verwijderd en is de beplating van de loodsen vervangen. Custers wil graag zelfvoorzienend zijn. “Ik wil niet afhankelijk zijn van het gas van Poetin. Dit raakt namelijk een keer op. Nu ik de mogelijkheid heb om te investeren om daarmee zelf mijn energie op te wekken, doe ik dit graag.” Met dit project is Roger Custers één van de agrariërs met de meeste zonnepanelen van heel Nederland. Custers is ook ideologisch gedreven. Zo heeft deze ondernemer producten, zoals zijn aardappels en penen, die hij biologisch verbouwd. “Naast de zonnepanelen heb ik ook plannen om een windmolen te plaatsen, maar dit wil nog niet zo vlotten. Een ander idee is om een stuk landbouwgrond vol te leggen met zonnepanelen. Met de prijzen van nu, levert dit meer op dan een veld met uien”, zo vertelt Custers. “Dit was voor HG het grootste project ooit, maar ze hebben het prima opgeleverd. Ik ben erg tevreden”, zo geeft Roger aan.

Deze zonnepanelen gaan voor mij aan het werk en leveren meer op dan spaarrente.

Gert-Jan Elbertsen uit Ede liet door HG Montage 36 zonnepanelen plaatsen op één van zijn schuren. “Ik ben bij HG montage blijven hangen, toen ze een damwand bij mij hebben geplaatst. Vervolgens hebben ze ook twee daken van schuren op mijn terrein vervangen. Het was toen een logische stap om ze later ook te vragen om de zonnepanelen te leveren en plaatsen.” Elbertsen heeft een flink terrein met een aantal loodsen. In het dagelijks leven is hij werkzaam in de gevelrenovatie-branche en is hij hobbyboer. Gert-Jan is dik tevreden over HG Montage. “Die jongens leveren prima werk. Ik gun ze m’n opdrachten graag. Maar het belangrijkste is natuurlijk de goede investering. Deze zonnepanelen leveren veel meer op dan de rente op m’n spaarrekening, en het is een goede investeringsaftrek.”

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen