0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

MKB Zonnepanelen

HG Zonnepanelen
plaatst zonnepanelen voor uw mkb

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw mkb bedrijfspand? Schakel dan de experts van HG Zonnepanelen in. Wij werken uitsluitend met merken die hoog aangeschreven staan op de Tier 1 lijst voor zonnepanelen, waaronder LONGi Solar, Jinko Solar en Canadian Solar. Met het opwekken van zonne-energie wordt u zelf energieleverancier. En behalve dat de aanschaf van zonnepanelen goed is voor het milieu, zijn ze ook goed voor uw portemonnee. Wanneer u namelijk panelen laat plaatsen, heeft u wellicht recht op interessante subsidies. Voor meer informatie hierover kunt u op deze pagina terecht. Of neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

MKB Zonnepanelen

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

mkb zonnepanelen

De beste zonnepanelen voor mkb

Bent u ondernemer met een mkb en heeft uw bedrijfspand een groot dak? Dan moet u bij HG Zonnepanelen zijn voor het opwekken van groene energie. Bij HG Zonnepanelen vinden we expertise heel belangrijk. Door onze 13 jaar lange ervaring weten we precies welke panelen voor welk dak geschikt zijn. Bovendien zijn al onze leveranciers marktleiders die hun materialen door gerenommeerde onderzoeksinstituten hebben laten testen. Zo bent u verzekerd van een duurzame, jarenlange energievoorziening voor uw mkb.

Vakkundige installatie van zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen is geen eenvoudige klus. Zonnepanelen zijn kwetsbaar en moeten nauwkeurig geplaatst worden. Maar met onze jarenlange ervaring hebben we alle expertise in huis om de panelen vakkundig te plaatsen. Onze installateurs handelen volgens de VCA-normen, streven een zeer hoge kwaliteit na en kennen het product als geen ander. Bovendien bieden wij 25 jaar garantie op ons werk. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met ons vaste aanspreekpunt. Bovendien vragen wij ook de subsidies aan voor uw mkb zonnepanelen. Zo kunt u dus zorgeloos van uw zonnepanelen profiteren, en maakt u uw bedrijf groener.

Voordelen

   • Eén aanspreekpunt
   • Hulp bij subsidieaanvragen
   • We hebben alles in huis
   • We zijn flexibel en transparant
   • Hoogwaardige bouwmaterialen
   • Langdurige garantie

Is het dak van uw bedrijfspand geschikt? Check het hier!

Check of uw bedrijfspand geschikt is! Als u al deze vragen met ja kunt beantwoorden, is het dak van uw pand geschikt voor zonnepanelen.

 1. Is het pand waarop de panelen geplaatst worden uw eigendom? Als dat niet het geval is heeft u schriftelijke toestemming nodig voor de plaatsing.
 2. Heeft u een gevel, schuin dak, of plat dak gericht op het zuidoosten tot zuidwesten?
 3. Is er voldoende dakoppervlak? U heeft minimaal 5 m2 dakoppervlakte nodig.
 4. Heeft uw dak de gehele dag zonlicht? Er mogen geen gebouwen of hoge bomen in de omgeving staan die de panelen in de schaduw zetten. Een schoorsteen of dakrand kunnen de opbrengst ook verminderen.
 5. Is uw woning of bedrijf aangesloten op het elektriciteitsnetwerk?

Heeft u deze vragen met ja kunnen beantwoorden? Dan kunnen er zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand geplaatst worden. Voor ieder dak is er een geschikt zonnepanelensysteem. HG Zonnepanelen helpt u met de keuze voor het beste systeem.

Neem contact met ons op voor mkb zonnepanelen!

Wilt u graag meer informatie of wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Of wilt u vrijblijvend advies of een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact op! Bel naar 0342-700240 of mail info@hgzonnepanelen.nl. Wij staan dan snel voor u klaar om uw zonnepanelen voor mkb te installeren!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen