0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Landbouw zonnepanelen

Kwalitatieve zonnepanelen voor op uw landbouwgrond

Bent u op zoek naar landbouw zonnepanelen? De beste zonnepanelen voor op uw landbouwgrond vindt u bij HG Zonnepanelen! Wij werken uitsluitend met merken die hoog aangeschreven staan op de Tier 1 lijst voor zonnepanelen, waaronder LONGi Solar, Jinko Solar en Canadian Solar. Kiest u voor zonnepanelen voor op uw landbouwgrond, dan bent u straks zelf ook een energieleverancier. U kunt het hele jaar door eenvoudig energie opwekken middels uw eigen energievoorziening. Zonnepanelen zijn goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee. U kunt voor uw landbouw zonnepanelen namelijk aantrekkelijke subsidies verkrijgen. Wilt u weten wat er zo aantrekkelijk is aan zonnepanelen op uw landbouwgrond? Lees dan snel verder voor meer informatie.

MKB Zonnepanelen

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

MKB Zonnepanelen

Aanbod landbouw zonnepanelen

Heeft u een klein dak of juist een groot dak? Heeft u veel of weinig grond? Wij bieden zeer veel mogelijkheden om landbouw zonnepanelen te plaatsen. Ons bedrijf heeft ruim 13 jaar aan ervaring in huis. Daarom zien wij direct welke zonnepanelen er op uw landbouwgrond of dak passen. Wij maken al onze zonnepanelen met aandacht op maat. Wij doen dit bijvoorbeeld voor de volgende daken:

 • Pannendaken
 • Platte/bitum daken
 • Trapezium/golfprofiel daken
 • Golfplaten daken

Ook voor op uw landbouwgrond maken wij gebruik van diverse constructies. Er zijn immers ook diverse zonnepanelen beschikbaar. Wij leveren de zonnepanelen voor uw landbouwgrond geheel op maat en naar uw wensen.

Zijn landbouw zonnepanelen geschikt voor u? Check het nu!

Bent u benieuwd of zonnepanelen op uw landbouwgrond of dak passen? Doe dan nu onze handige check. Indien u onderstaande punten met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan zijn landbouw zonnepanelen zeker geschikt voor uw dak of landbouwgrond:

 1. Het dak of de grond waar u de panelen op wilt plaatsen, is uw eigendom. Is dit niet het geval, dan zult u van de eigenaar schriftelijk toestemming nodig hebben om de zonnepanelen te plaatsen.
 2. Heeft u een plat dak, schuin dak of een gevel die gericht is op het zuidoosten tot zuidwesten?
 3. Heeft u voldoende dakoppervlak en voldoende grond? U heeft minimaal 5m2 dakoppervlak nodig. De benodigde vrije ruimte hangt af van het pakket dat u kiest. Houdt rekening met de volgende afmetingen per zonnepaneel: 1m x 1.66m.
 4. Heeft uw dak of grond voldoende zonlicht gedurende de dag? Wanneer er obstakels zijn die het zonlicht op uw dak of grond blokkeren, vermindert dit de opbrengst. Het kunnen bepalende factoren zijn voor uw totale opbrengst.
 5. Is uw bedrijf aangesloten op het elektriciteitsnetwerk?

Wanneer u alle vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, kunt u direct landbouw zonnepanelen aanschaffen. Wij vertellen u hieronder meer over de installatie hiervan.

De landbouw zonnepanelen installeren

Het plaatsen van zonnepanelen op uw landbouwgrond is niet voor iedereen een alledaagse bezigheid. Wij doen dit echter wel dagelijks. De installatie van zonnepanelen moet op een juiste manier verricht worden. Dit komt doordat zonnepanelen vrij kwetsbaar zijn. Ga hier daarom ook niet zelf mee aan de slag, maar laat de installatie aan professionals over. Zo kunt u een optimaal rendement uit uw landbouw zonnepanelen halen. Met een verkeerde installatie zal er al snel schade ontstaan, die soms zelfs onherstelbaar is. Gelukkig kunnen onze vakmensen uw zonnepanelen zorgvuldig installeren, geheel volgens de VCA-normen. Na de installatie heeft u tot wel 25 jaar garantie op uw landbouw zonnepanelen. Wilt u ook zonnepanelen op uw landbouwgrond laten installeren? Neem dan direct contact op met onze experts.

Landbouw zonnepanelen installeren? Neem nu contact op!

Wilt u ook zonnepanelen op uw landbouwgrond of dak laten installeren? Bel dan vandaag nog naar de experts van HG Zonnepanelen. Ook indien u meer informatie wenst, kunt u gerust contact met ons opnemen. U doet dit via 0342-700240 of info@hgzonnepanelen.nl. Wij maken dan spoedig landbouw zonnepanelen voor u op maat.

Voordelen

   • Eén aanspreekpunt
   • Hulp bij subsidieaanvragen
   • We hebben alles in huis
   • We zijn flexibel en transparant
   • Hoogwaardige bouwmaterialen
   • Langdurige garantie

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen