0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Industriële zonnepanelen

Kwalitatieve zonnepanelen voor de industrie

Bent u op zoek naar industriële zonnepanelen? Uw kwalitatieve zonnepanelen voor de industrie vindt u bij HG Zonnepanelen! Wij werken uitsluitend met merken die hoog aangeschreven staan op de Tier 1 lijst voor zonnepanelen. Maakt u de keuze voor zonnepanelen voor uw fabriekspand, dan wordt u vanzelf ook een energieleverancier. U kunt zo eenvoudig het gehele jaar door uw energievoorziening regelen. Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk en kosten niet eens zoveel. Hoe dit komt? Voor zonnepanelen voor de industrie kunt u gebruik maken van diverse subsidies en/of regelingen. Bent u benieuwd wat industriële zonnepanelen voor uw pand kunnen betekenen? Lees dan snel verder om meer te weten te komen.

Industriële zonnepanelen

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

zonnepanelen voor industrie

Aanbod industriële zonnepanelen

Is uw dak klein of juist groot? Op alle daken is het voor ons mogelijk industriële zonnepanelen te plaatsen. Wij beschikken over ruim 13 jaar ervaring, wat maakt dat wij direct zien welke zonnepanelen voor de industrie bij uw pand zullen passen. Uw voordelen? U profiteert van een duurzame en jarenlange energievoorziening. Al onze zonnepanelen worden op maat gemaakt. Dit doen wij voor onder andere de volgende daken:

 • Pannendaken
 • Platte/bitum daken
 • Trapezium/golfprofiel daken
 • Golfplaten daken

De constructies die wij gebruiken verschillen per dak. Er zijn immers diverse zonnepanelen beschikbaar. Onze zonnepanelen voor de industrie leveren wij dan ook op maat en geheel naar wens van de klant.

Zijn industriële zonnepanelen geschikt voor u? Check het nu!

Wilt u weten of zonnepanelen voor de industrie ook geschikt zijn voor uw pand? Check dit dan direct via onderstaande punten. Kunt u alle vragen met ‘ja’ beantwoorden, dan zijn industriële zonnepanelen zeker geschikt voor uw fabriekspand:

 1. Is het dak waar u zonnepanelen wilt plaatsen uw eigendom? Is dit niet het geval, dan zult u van de eigenaar schriftelijk toestemming nodig hebben om de zonnepanelen te plaatsen.
 2. Heeft u een plat dak, schuin dak of een gevel die gericht is op het zuidoosten tot zuidwesten?
 3. Heeft u voldoende dakoppervlak? U heeft minimaal 5m2 dakoppervlak nodig. De benodigde vrije ruimte hangt af van het pakket dat u kiest. Houdt rekening met de volgende afmetingen per zonnepaneel: 1m x 1.66m.
 4. Heeft uw dak voldoende zonlicht gedurende de dag? Wanneer er obstakels zijn die het zonlicht op uw dak blokkeren, vermindert dit de opbrengst. Het kunnen bepalende factoren zijn voor uw totale opbrengst.
 5. Is uw bedrijf aangesloten op het elektriciteitsnetwerk?

Kunt u alle vragen met ‘ja’ beantwoorden? Schaf dan direct industriële zonnepanelen voor uw pand aan.

De zonnepanelen installeren

Het plaatsen van zonnepanelen voor de industrie is niet voor iedereen een alledaags klusje. Voor onze experts echter wel. Zonnepanelen zijn kwetsbaar en de installatie moet op een juiste manier worden verricht. Doe dit daarom niet zelf, maar laat dit over aan professionals. Alleen dan haalt u optimaal rendement uit de industriële zonnepanelen. Bij een verkeerde installatie is schade al snel een gevolg. Deze is soms zelfs onherstelbaar. Gelukkig zijn onze vakkundige installateurs voorzien van alle benodigde kennis en kunde. Uw installatie wordt dan ook vakkundig verricht en geheel naar de VCA-normen. Na de installatie heeft u een garantie van 25 jaar op de zonnepanelen. Wilt u ook industriële zonnepanelen voor uw fabriekspand? Neem dan snel contact met ons op!

Industriële zonnepanelen installeren? Neem nu contact op!

Wenst u ook zonnepanelen voor de industrie aan te schaffen en te laten installeren? Neem dan vandaag nog contact op met HG Zonnepanelen. Ook voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt dit doen middels 0342-700240 of info@hgzonnepanelen.nl. Wij maken dan spoedig industriële zonnepanelen op maat voor uw bedrijf.

Voordelen

   • Eén aanspreekpunt
   • Hulp bij subsidieaanvragen
   • We hebben alles in huis
   • We zijn flexibel en transparant
   • Hoogwaardige bouwmaterialen
   • Langdurige garantie

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen