0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen

Industrieel

Zonnepanelen op uw bedrijf?

Draag bij aan een beter milieu, zonder kosten

We zijn de specialist voor de industrie. Wij weten als geen ander wat de ondernemer nodig heeft en hebben ervaring met alle mogelijke daken. Daarom kan de klant van ons de beste kwaliteit verwachten. Dit maken we waar door te werken met goed opgeleid personeel en zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Daarbij is een langdurige en goede relatie met de leverancier van groot belang. Het dak van een fabriek, loods of stal is erg geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Veelal is er namelijk sprake van een vrije ligging en een groot dakoppervlak.

Zonnepanelen industrieel

Aan de slag met uw investeringsaftrek

Wij staan ondernemers bij met een totaaloplossing voor het installeren van zonnepanelen. Onze experts staan geheel vrijblijvend met raad en daad voor u klaar. Daarbij helpen we ook met het inzichtelijk maken van de fiscale voordelen en het aanvragen van subsidies. Wanneer is het voor u interessant om te investeren in zonnepanelen en wanneer heeft u de zonnepanelen terugverdiend? De terugverdientijd is afhankelijk van de tariefgroep van uw belastbaar inkomen, uw overige investeringen en uw stroomafname. Wij rekenen dit graag vrijblijvend voor u uit. Daarbij kennen de we regelingen zoals de Energie-Investeringsaftrek (EIA), Kleinschaligheids-Investeringsaftrek (KIA), BTW en Tijdelijk Willekeurig Afschrijven.

Uw zonnepanelen expert

In de particuliere, industriële én agrarische sector

De beste zonnepanelen voor een goede prijs

Bij ons kunt u hoge kwaliteit verwachten. Onze leveranciers van zonnepanelen, omvormers en montagematerialen zijn marktleiders of pioniers die hun materialen via de gerenommeerde onderzoeksinstituten hebben laten testen. Langdurige samenwerking staat bij HG Zonnepanelen centraal bij de keuze van een leverancier. Dit wordt onder meer beoordeeld op basis van productervaring, snelle levertijd, kwaliteit, technologische innovatie en de financiële slagkracht van de leverancier. We leveren zonnepanelen van de bekende merken. Zo maken Trina Solar, Solar Frontier, LG Solar, Phono Solar, BenQ, Avancis en SolarClarity Denim onderdeel uit van het assortiment. De capaciteit van de modules varieert van 135 Wattpiek t/m de nieuwste ontwikkeling van 365 Wattpiek. Wat betreft de omvorm-sytemen, hierbij werken we met gerenommeerde A-merken als Huawei en Solar Edge. Als Gecertificeerd Service Partner van Solar Edge bieden wij u dan ook optimale services aan. Wij werken uitsluitend met merken die hoog aangeschreven staan op de Tier 1 lijst voor zonnepanelen.

Is uw dak geschikt? Beantwoord deze vijf vragen.

Ontdek in onze 5 punten-checklist of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen.

 1. Is het dak waar u de panelen op wilt plaatsen uw eigendom? Als u het bedrijfsgebouw huurt is het noodzakelijk dat u van de eigenaar schriftelijk toestemming krijgt voor het plaatsen van zonnepanelen
 2. Heeft u een plat dak, een gevel of schuin dak gericht op het zuidoosten tot zuidwesten?
 3. Is er voldoende dakoppervlak? De benodigde vrije ruimte op uw dak is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Houd rekening met de volgende afmetingen per zonnepaneel: 1m x 1.66m. U heeft minimaal 5 m2 dakvlak nodig.
 4. Heeft uw dak de gehele dag direct zonlicht? Het spreekt voor zich dat er geen gebouwen of hoge bomen mogen zijn die de panelen in de schaduw zetten. Dit vermindert de opbrengst. Denk echter ook aan obstakels als een schoorsteen of dakrand. Dit kunnen ook bepalende factoren voor uw totale opbrengst zijn.
 5. Is uw woning of bedrijf aangesloten op het elektriciteitsnetwerk?

Als u drie van deze vragen met ja kunt beantwoorden dan is uw dak geschikt voor zonnepanelen. Als er ook asbest op het dak aanwezig is, dan is ons totaalpakket een goede optie. Wij hebben de afgelopen jaren heel wat projecten succesvol gerealiseerd, zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Dankzij ons totaalconcept en expertise, kunnen wij u de meest rendabele oplossing aanbieden. We leveren betrouwbaar maatwerk van begin tot het einde.

Industriële zonnepanelen

Voor elke loods, stal of bedrijfspand een oplossing

Voor praktisch ieder dak bestaat er wel een geschikt zonnepanelen systeem. Onze PV-systemen worden op maat gemaakt zodat deze optimaal aansluiten bij uw wensen. De meest voorkomende type daken zijn pannendaken, platte/bitumen daken, trapezium/golfprofiel daken en golfplaten daken. Bij elk van deze soorten daken gebruiken we een andere constructie. Dit zorgt voor stabiliteit en betrouwbaarheid.

We installeren de zonnepanelen deskundig

Het installeren van zonnepanelen is een flinke onderneming. Zonnepanelen zijn kwetsbaar, bij verkeerde behandeling is de kans op schade groot. Het is van groot belang dat de zonnepanelen nauwkeurig geplaatst worden om een maximaal rendement te garanderen. Niet alleen de oriëntatie is belangrijk maar ook voor de hellingshoek waaronder ze geplaatst worden zijn optimale waarden berekend. Plaatsing van de panelen gebeurt bij ons door vakbekwame installateurs. Zij handelen volgens de VCA-normen, streven een hoge kwaliteit na en kennen het product als geen ander. Dit zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige installatie. We zijn pas tevreden als de klant dat ook is.

We vragen de subsidies voor u aan

We zorgen dat u geen geld laat liggen. Zonnepanelen zijn gunstig voor de portemonnee en goed voor het milieu. Dat vindt de overheid ook. Daarom zijn er tal van subsidiemogelijkheden. Natuurlijk begeleiden en helpen we graag bij het aanvragen van deze subsidies. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Wij vragen de subsidie voor u aan bij het Agentschap NL of bij de gemeente. Daarnaast zijn er voor agrariërs erg interessante regelingen. Een combinatie met asbestverwijdering en het plaatsen van zonnepanelen is op deze manier erg interessant en een goede investeringsaftrek. Daarnaast zijn er veel fiscale voordelen. Denk daarbij aan de regelingen van VAMIL en MIA. Daarnaast kunnen wij u adviseren wat betreft de SDE+ subsidie en hier dan  vooraf een indicatieve berekening voor opstellen. Ook hierin kunnen we u begeleiden.

Zonnepanelen zijn een duurzame keuze

Zonnepanelen systemen die op een dak bevestigd worden, kennen geen bewegende delen die kunnen slijten, kapot kunnen gaan of vervangen moeten worden. Zonnepanelen produceren geen geluid of schadelijke uitstoot van verontreinigende gassen. Zonnepanelen staan daarmee garant voor een jarenlange zorgeloze duurzame energie voorziening. Er zijn veel voordelen van zonnepanelen op daken. Zo hoeft er geen schaarse ruimte – zoals grond op de kavel – te worden aangesproken. Interessant is dat als er op 40% van de Nederlandse daken zonnepanelen zouden worden gelegd, er voldoende energie zou worden opgewekt om heel Nederland van stroom te voorzien.

Voordelen

 • Eén aanspreekpunt
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • We hebben alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
 • Langdurige garantie

Contact

Meer informatie of vrijblijvende offerte aanvragen?

Ik ga akkoord met de Privacy statement