0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Zonnepanelen op
uw bedrijf

Draag bij aan een beter milieu
zonder kosten

We zijn de specialist voor de industrie. Wij weten als geen ander wat de ondernemer nodig heeft en hebben ervaring met alle mogelijke daken. Daarom kan de klant van ons de beste kwaliteit verwachten. Dit maken we waar door te werken met goed opgeleid personeel en zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Daarbij is een langdurige en goede relatie met de leverancier van groot belang. Het dak van een fabriek, loods of stal is erg geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Veelal is er namelijk sprake van een vrije ligging en een groot dakoppervlak.

Zonnepanelen industrieel

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

Aan de slag
met uw investeringsaftrek

Wij staan ondernemers bij met een totaaloplossing voor het installeren van zonnepanelen. Onze experts staan geheel vrijblijvend met raad en daad voor u klaar. Daarbij helpen we ook met het inzichtelijk maken van de fiscale voordelen en het aanvragen van subsidies. Wanneer is het voor u interessant om te investeren in zonnepanelen en wanneer heeft u de zonnepanelen terugverdiend?

De terugverdientijd is afhankelijk van de tariefgroep van uw belastbaar inkomen, uw overige investeringen en uw stroomafname. Wij rekenen dit graag vrijblijvend voor u uit. Daarbij kennen de we regelingen zoals de Energie-Investeringsaftrek (EIA), Kleinschaligheids-Investeringsaftrek (KIA), BTW en Tijdelijk Willekeurig Afschrijven.

SDE++ subsidie voor zonnepanelen?

HG helpt u bij de subsidie aanvraag

De beste zonnepanelen
voor een goede prijs

Bij ons kunt u hoge kwaliteit verwachten. Onze leveranciers van zonnepanelen, omvormers en montagematerialen zijn marktleiders of pioniers die hun materialen via de gerenommeerde onderzoeksinstituten hebben laten testen. Langdurige samenwerking staat bij HG Zonnepanelen centraal bij de keuze van een leverancier. Dit wordt onder meer beoordeeld op basis van productervaring, snelle levertijd, kwaliteit, technologische innovatie en de financiële slagkracht van de leverancier. We leveren zonnepanelen van de bekende merken. Zo maken LONGi Solar, Jinko Solar en Canadian Solar onderdeel uit van het assortiment. De capaciteit van de modules varieert van 340 Wattpiek t/m de nieuwste ontwikkeling van 410 Wattpiek. Wat betreft de omvorm-sytemen, hierbij werken we met gerenommeerde A-merken als Huawei en SolarEdge. Als Gecertificeerd Service Partner van SolarEdge bieden wij u dan ook optimale services aan. Wij werken uitsluitend met merken die hoog aangeschreven staan op de Tier 1 lijst voor zonnepanelen.

Industriële zonnepanelen

Voor elke loods, stal of bedrijfspand
een oplossing

Voor praktisch ieder dak bestaat er wel een geschikt zonnepanelen systeem. Onze PV-systemen worden op maat gemaakt zodat deze optimaal aansluiten bij uw wensen. De meest voorkomende type daken zijn pannendaken, platte/bitumen daken, trapezium/golfprofiel daken en golfplaten daken. Bij elk van deze soorten daken gebruiken we een andere constructie. Dit zorgt voor stabiliteit en betrouwbaarheid.

Is uw dak geschikt?

Check deze vijf vragen
Ontdek hieronder in onze 5 punten checklist of uw dak al dan niet geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen.

Is het dak waar u de panelen op wilt plaatsen uw eigendom? Huurt u een bedrijfsgebouw? Dan is het noodzakelijk dat u van de eigenaar schriftelijk toestemming krijgt voor het plaatsen van zonnepanelen
Heeft u een platdak of gevel of schuindak gericht op het zuidoosten tot zuidwesten?
Is er voldoende dakoppervlak? De benodigde vrije ruimte op uw dak is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Houd rekening met de volgende afmetingen per zonnepaneel: 1m x 1.66m. Minimaal heeft u 5 m2 dakvlak nodig.
Heeft uw dak de gehele dag direct zonlicht? Het spreekt voor zich dat er geen gebouwen of hoge bomen mogen zijn die de panelen in de schaduw zetten. Dit vermindert de opbrengst. Denk echter ook aan obstakels als een schoorsteen of dakrand. Dit kunnen ook bepalende factoren voor uw totale opbrengst zijn. Houd bij het bepalen van obstakels rekening met het draaien van de zon.
Is uw woning of bedrijf aangesloten op het elektriciteitsnetwerk?
Als u drie van deze vragen met ja kunt beantwoorden dan is uw dak geschikt voor zonnepanelen. Als er ook asbest op het dak aanwezig is, dan is ons totaalpakket een goede optie. Wij hebben de afgelopen jaren heel wat projecten succesvol gerealiseerd, zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Dankzij ons totaalconcept en expertise, kunnen wij u de meest rendabele oplossing aanbieden. Betrouwbaar in maatwerk van begin tot einde.

We installeren
de zonnepanelen deskundig

Het installeren van zonnepanelen is een flinke onderneming. Zonnepanelen zijn kwetsbaar, bij verkeerde behandeling is de kans op schade groot. Het is van groot belang dat de zonnepanelen nauwkeurig geplaatst worden om een maximaal rendement te garanderen. Niet alleen de oriëntatie is belangrijk maar ook voor de hellingshoek waaronder ze geplaatst worden zijn optimale waarden berekend. Plaatsing van de panelen gebeurt bij ons door vakbekwame installateurs. Zij handelen volgens de VCA-normen, streven een hoge kwaliteit na en kennen het product als geen ander. Dit zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige installatie. We zijn pas tevreden als de klant dat ook is.

We vragen
de subsidies voor u aan

We zorgen dat u geen geld laat liggen. Zonnepanelen zijn gunstig voor de portemonnee en goed voor het milieu. Dat vindt de overheid ook. Daarom zijn er tal van subsidiemogelijkheden. Natuurlijk begeleiden en helpen we graag bij het aanvragen van deze subsidies. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Wij vragen de subsidie voor u aan bij het Agentschap NL of bij de gemeente. Daarnaast zijn er voor agrariërs erg interessante regelingen. Een combinatie met asbestverwijdering en het plaatsen van zonnepanelen is op deze manier erg interessant en een goede investeringsaftrek. Daarnaast zijn er veel fiscale voordelen. Denk daarbij aan de regelingen van VAMIL en MIA. Daarnaast kunnen wij u adviseren wat betreft de SDE++ subsidie en hier dan  vooraf een indicatieve berekening voor opstellen. Ook hierin kunnen we u begeleiden.

Zonnepanelen zijn
een duurzame keuze

Zonnepanelen systemen die op een dak bevestigd worden, kennen geen bewegende delen die kunnen slijten, kapot kunnen gaan of vervangen moeten worden. Zonnepanelen produceren geen geluid of schadelijke uitstoot van verontreinigende gassen. Zonnepanelen staan daarmee garant voor een jarenlange zorgeloze duurzame energie voorziening. Er zijn veel voordelen van zonnepanelen op daken. Interessant is dat als er op 40 van de Nederlandse daken zonnepanelen zouden worden gelegd, er voldoende energie zou worden opgewekt om heel Nederland van stroom te voorzien.

Voordelen

 • Eén aanspreekpunt
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • We hebben alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
 • Langdurige garantie

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen