0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG Zonnepanelen

Agrarische zonnepanelen

Kwalitatieve zonnepanelen voor agrariërs

Heeft u interesse in agrarische zonnepanelen? HG Zonnepanelen biedt de meest kwalitatieve zonnepanelen voor agrariërs! Wij werken uitsluitend met merken die hoog aangeschreven staan op de Tier 1 lijst voor zonnepanelen. Zorgt u voor zonnepanelen op uw stal, dan wordt u vanzelf ook energieleverancier. Gedurende het gehele jaar kunt u zelf uw energievoorziening regelen. Denk ook eens aan het feit dat zonnepanelen zeer milieuvriendelijk zijn en dat deze u nog niet eens veel hoeven te kosten. Waarom? Omdat er diverse subsidies zijn die u kunt gebruiken. Wilt u weten wat agrarische zonnepanelen voor u en andere agrariërs kunnen betekenen? Lees dan verder voor meer informatie.

Agrarische zonnepanelen

Uw zonnepanelen expert

In de agrarische en industriële sector

MKB Zonnepanelen

Ons aanbod agrarische zonnepanelen

Heeft u een groot of juist een klein dak? Het is mogelijk om agrarische zonnepanelen op vrijwel ieder dak te laten installeren. Wij van HG Zonnepanelen hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van panelen op allerlei soorten daken. We weten dan ook precies welke zonnepanelen voor uw dak geschikt zijn. Wat u hiervoor krijgt? Een jarenlange en duurzame energievoorziening. Onze zonnepanelen maken wij geheel op maat. De meest voorkomende daksoorten waar we zonnepanelen op plaatsen zijn:

 • Pannendaken
 • Platte/bitum daken
 • Trapezium/golfprofiel daken
 • Golfplaten daken

De constructie die gebruikt wordt, zal per dak verschillen. Dit komt doordat er diverse zonnepanelen beschikbaar zijn. Wij leveren dan ook agrarische zonnepanelen op maat voor agrariërs.

Is uw dak geschikt voor agrarische zonnepanelen? Check het nu!

Bent u benieuwd of agrarische zonnepanelen geschikt voor u zijn? Doe dan nu de check via de onderstaande punten. Indien u alle vragen met ‘ja’ beantwoord heeft, weet u zeker dat onze zonnepanelen ook voor uw situatie geschikt zijn:

 1. Is het dak waar u de panelen op wilt plaatsen uw eigendom? Is dit niet het geval, dan zult u van de eigenaar schriftelijk toestemming nodig hebben om de zonnepanelen te plaatsen.
 2. Heeft u een plat dak, schuin dak of een gevel dat richt op het zuidoosten tot zuidwesten?
 3. Heeft u voldoende dakoppervlak? U heeft minimaal 5m2 dakoppervlak nodig. De benodigde vrije ruimte hangt af van het pakket dat u kiest. Houdt rekening met de volgende afmetingen per zonnepaneel: 1m x 1.66m.
 4. Heeft uw dak voldoende zonlicht gedurende de dag? Wanneer er obstakels zijn die het zonlicht op uw dak blokkeren, vermindert dit de opbrengst. Het kunnen bepalende factoren zijn voor uw totale opbrengst.
 5. Is uw bedrijf aangesloten op het elektriciteitsnetwerk?

Heeft u alles met ‘ja’ kunnen beantwoorden? Dan zijn agrarische zonnepanelen zeker geschikt voor uw dak. Wij vertellen u hieronder graag meer over het installeren van de zonnepanelen.

De zonnepanelen installeren

Voor agrariërs is zonnepanelen op het dak plaatsen geen alledaagse bezigheid. Voor ons is dit wel zo. De zonnepanelen zijn kwetsbaar en de installatie dient op de juiste manier verricht te worden. Zo haalt u optimaal rendement uit de agrarische zonnepanelen. Is de installatie verkeerd verlopen, dan zal er snel sprake zijn van schade. Deze schade is soms zelfs onherstelbaar. Onze vakkundige installateurs hebben in elk geval alle kennis en kunde om de installatie juist te verrichten. Dit geheel volgens de gestelde VCA-normen. Hierna profiteert u van een garantie van wel 25 jaar. Wenst u ook agrarische zonnepanelen voor uw dak? Neem dan direct contact op en maak een afspraak met onze experts!

Agrarische zonnepanelen installeren? Neem nu contact op!

Wilt u ook agrarische zonnepanelen laten installeren op uw dak? Bel dan vandaag nog met de experts van HG Zonnepanelen. Ook voor meer informatie kunnen agrariërs bij ons terecht. U kunt contact met ons opnemen via 0342-700240 of info@hgzonnepanelen.nl. Uw agrarische zonnepanelen worden dan snel en zorgvuldig door onze vakmensen geïnstalleerd!

Voordelen

   • Eén aanspreekpunt
   • Hulp bij subsidieaanvragen
   • We hebben alles in huis
   • We zijn flexibel en transparant
   • Hoogwaardige bouwmaterialen
   • Langdurige garantie

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen


  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen